maandag 2 mei 2011

Fietsen langs de rivier de Maas in de Franse Ardennen!

De Frans Maas ontspringt in het dorp van de Maas, in Bassigny en wind langzaam neer Verdun, Sedan en, uiteindelijk, door middel van de Belgische Ardennen Nederland, waar hij mondt uit in de Rijn. Het oog is een vriendelijke rivier, waar u ook kunt vinden.

De Franse Ardennen hebben veel te bieden aan de bezoeker. Verveeld nooit verrassend landschap, en de regio biedt veel op het gebied van actieve outdoor sporten, sportieve cultuur, gastronomie en water.

La Voie Verte
2008 de eerste 580 km afstand van de 'Voie Verte' klaar en ondertussen voltooien 800 kilometer klaar. La Voie Verte-ook wel genoemd de groene modu-is een prachtige fiets- en wandelroutes waarvoor een goede 80 km van de rivier de Maas in de Franse Ardennen. De groene manier om iets te bieden voor elke fietser. Zodra het heuvel, andere keer ploeteren uw cycli door vriendelijke glooiende valleien en biedt een aantal dorpen van de route.

La Voie Verte Ardennen

Op de weg daar in termen van natuurlijke schoonheid, maar ook vele dorpen te zien. Dus, is het dorp van Château-Regnault, dat zodra de voormalige zetel van het prinsdom was zeker de moeite waard een moment om te stoppen. Hoewel Lodewijk XIV van Frankrijk het kasteel in vernietiging hier naast een pittoresk dorpje centrum nog imposante rotsvorming "Cordial Heemskinderen en Ros Beiaard".

De stad van Monthermé, ook wel de parel van de Ardennen, gelegen in de Franse bijdrage Simois rivier, met de mesh. U kunt in deze stad, de versterkte kerk van Saint-Léger bezoeken vanaf 1453 en vele rotsen. Het is ook zeer constructieve in deze stad om te gaan met een terras en geniet van de lokale keuken.

Fumay is de plek waar de rivier een scherpe bocht maakt. Deze stad is bekend om zijn fokken van wilde zwijnen en gekleurde slate quarries karakteristiek zijn voor deze regio.

De volgende halte is de stad van Haybes, die beschikt over de geboorteplaats van "jambon ardennais". Helaas, de overgrote meerderheid van de stad in 1914 ' 18 vernietigd, maar er is een prachtige monument van overleden bewoners van 1914.

Bike type
De Franse Ardennen biedt prachtige afwisselende natuur, maar het is zeker niet rechtstreeks odostrwmeni fietspaden die in Nederland liggen. Los de la Voie Verte, er zijn vele andere wegen door het gebied te vinden (onder andere voormalige jacht paden) mag niet groter zijn dan de tarmac. Het advies werd daarom een sterke mountainbike of fiets stad om uit te kiezen en uw fiets met smalle banden thuis in de vloer. Als u een nieuwe fiets gekocht, is het noodzakelijk voor u in uw selectie, goed voor het laten lichten door verkopers. Idealiter laat een Weekend alvorens naar proef op vakantie te gaan fietsen fiets.

Voorbereiding
Naast het kiezen van het juiste type van fietsen (zoals het aantal versnellingen, type gordel en frame) is het belangrijk om goed voorbereid op een pad te gaan. Laat uw bestaande fiets met gebreken, zorgvuldig controleren voordat u verdergaat. Ook, zorg ervoor u hebt goede verlichting, fiets, en dat uw reserveonderdelen (binnenste en buitenste band), een eerste hulp vak en punctie reparatie kit met u. Het is ook belangrijk voor een bon voyage en eventuele bijkomende verzekering voor uw fiets hier.

Zoek alvorens een heleboel informatie over uw bestemming op het internet of met de ANWB en berekening van het aantal kilometers kunt u zorgvuldig per dag. Houd het aantal uren per dag die u fietsen wilt, het type van het landschap, het weer en het terrein.

Gepost in categorie: fietsvakanties

View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten