dinsdag 24 mei 2011

Drie mooie fietsroutes in Denemarken

Denemarken, fiets Paradise
De Denemarken is een waar paradijs voor fietsen. Ontdekt u prachtige, gevarieerde landschappen zoals bossen, prachtige en verse keuze langs kustgebieden. De fiets is het ideale middel van vervoer naar alle van deze landschappen en fietsen vakanties in Denemarken, daarom, is ideaal.
Deense Bike parts
De Denemarken is eigenlijk een groot schiereiland, Jutland, en is ook veel grotere en kleinere eilanden. De Denemarken heeft vele heuvelachtige landschappen en is dus niet zo plat als Nederland. Het landschap is ook niet zo saai, zoals veel mensen denken. Jutland is nergens groter is dan 100 km en de zee is altijd dichtbij. De westkust van Jutland doet me sterk denken aan onze Nederlandse duinlandschap. De oostkust van het schiereiland is meer veerkrachtig, met fjorden en bossen. Het grondgebied van Jutland zijn beide iets duller: flat, uitgestrekte landbouwgebieden.



Het eiland Seeland, met de hoofdstad van Kopenhagen, is relatief meer dichtbevolkt. Kopenhagen is een charmante havenstad met veel cultuur en het nachtleven. De eilanden van Funen en Langeland Ærø, langs de "tuin van Denemarken". Hier is de romantische fietsen door het heuvelachtige landschap.
Milieu en wegen
Het klimaat van Denemarken lijkt weinig in Nederland. In de lente en vroege zomer, van mei tot juli, is er de minste neerslag. Dit is de beste tijd om te gaan fietsen.
Denen zijn enthousiaste fietsers en Nederlandse land biedt uitgebreide infrastructuur in goede fietspaden. De Denemarken heeft meer dan 10.000 km fiets paden, fiets kaarten.
Accommodatie voor fietsers
De Stichting heeft een mark Aktiv Danmark kwaliteit accommodaties zoals hotels fietsen en bezit. Dit betekent dat er fietsenrekken, kunt u gemakkelijk kleren drogen, een tool voor het herstellen van uw fiets momenteel beschikbaar maaltijden is en er fiets kaarten zijn en fietsen gidsen beschikbaar zijn. Zie voor meer informatie over deze fiets-vriendelijke accommodatie in www.visitdenmark.com.
De mooiste Deense wandel-en fietsroutes
De Denemarken heeft een dicht netwerk van fietsroutes en vele lokale 11 bekende nationale routes. Daarnaast is er nog steeds een goed-bekende route uit Nederland en Denemarken, de Jutlandroute.
Route van Hærvejen
Van Skagen uw fiets op de hooglanden van Ås Jyske en door de heuvels van Rebild Bakker Viborg, waar begint de geschiedenis sectie van de Hærvej-route. Reizigers hebben de nummers van deze weg over Den Jyske Højderyg (Ridge van Jutland) waar er is geen rivier over te steken, meer dan duizend jaar. Gebruik uw fiets als een time machine, terwijl de aanwezigheid van de geschiedenis met de oude begrafenis Mounds, de Vikingen geconfronteerd de runestenen en de middeleeuwse kerken.
Hanstholm-Kopenhagen
Deze route brengt u van een van de grootste vissershavens van het land, in Hanstholm, de oude handel haven van de Deense hoofdstad. Loopt van de Noordzee door het wilde landschap en bossen, weiden en langs de stranden in Kopenhagen. Vindt u een typisch Deense landschappen gevarieerd om te zien. Deze route is een perfecte inleiding voor de toerist die wil doen met de kennis van fiets Denemarken.
East Coast route
De route leidt kust van het oosten langs een schitterende klippen en landtongen, schiereilanden, landtongen en waarlangs een prachtig geborduurde rand rond de kust van Denemarken. Volg de paden fjorden, waar eiken- en beukenhout gevaarlijke te kantelen omhoog op zee in een tijdloze landschap. Skagen is de zomer top in Denemarken. Hier kunt u uw verschillende verzending Baden lopen en dan te eten een haring te poort.
Gerelateerde artikels:
Drie fantastische fietsroutes in SpanjeDe drie mooiste fietsroutes van EngelandDe drie mooiste fietsroutes van SchotlandDe drie mooiste fietsroutes van Frankrijkgeplaatst in de categorie: fietsen vakantie
View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten