zaterdag 7 mei 2011

Chip diefstal preventie (DCP)

Met de specificaties van een fiets soms zien dat dit is voorzien van een anti-diefstal chip of, met andere woorden, een Chip diefstal preventie (DCP). Wat betekent dit?

Het voorkomen van diefstal werd in 2000 geïntroduceerd door Batavus. Vandaag, duurder dan andere merken van motorfietsen, echter ook uitgerust met een dergelijke een anti-diefstal chip vaal.

Deze chip is onzichtbaar, verborgen in het frame of fiets slot. Maar altijd binnen 30 centimeter van seat. De chip bevat een nummer. Kan de politie of een handelaar, het lezen van deze kwestie van fietsen van een scanner op de zadelpen te houden.

Of met de fiets, met anti-diefstal-chip, is gestolen, het nummer wordt in het register fietsdiefstal gecrediteerd. De politie of de handelaar die heeft uitstekende fiets-nummer waarmee u hier controleren kunt, en ik weet dat de fiets is getolen en wie is de rechtmatige eigenaar.

De anti-diefstal chip is zo weinig anders dan een digitale variant van het chassisnummer. Voor fiets dieven is veel ingewikkelder, echter, het aantal fiets is u wilt verwijderen.

Wat een fiets met een Chip diefstal preventie heeft sommige euro korting die u vaak op een fiets verzekering krijgen kunt.


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten