vrijdag 6 mei 2011

Drie zeer goedkope bergfietsen

We kijken hier drie zeer goedkoop, mountainbiken, de Tornado, de Kilimanjaro MGI en één schijf Montana. Het bereik van de prijzen van 127 179 euro. Weinig geld voor een goede mountainbike met goede delen.

Tornado Avenue (EUR 127,75)
De Tornado Avenue is een fiets die u zich afvraagt hoe op aarde kan hij voor zo weinig geld bieden. De aanbevolen prijs is EUR 365 euro. Dat is al laag, maar de minimum prijs van retail is 127,75 euro (op het moment van schrijven).

Deze zeer goedkope fiets is uitgerust met Shimano Altus vistuig en delen. 21-speed mountainbike is dit goedkoop, opereren met behulp van opdrachten op het stuurwiel.

Remmen zijn extra actuatoren zodat een gecontroleerd remstop beter mogelijk is. De fiets is gebouwd rond een solide Y-frame met een goede afwerking voor de mountainbike die Avenue Tornado roestbestendig snel zal gaan.
Meer info/laagste prijs

MGI Kilimanjaro (EUR 164,50)
De Kilimanjaro MGI mountainbike biedt ook veel van waarde voor weinig geld. Deze mountainbike heeft een zeer rigide aluminium frame dat is uitgerust met een sterke afwerking. De 21 versnellingen zijn versnellingen Shimano Altus 21. Via een V-brake rim remmen en zorgen er bepaling van geremd.

MGI Kilimanjaro mountainbiken is niet snel in problemen. Het is een goede goedkope bergfietsen voor weinig geld. Interessant vooral voor mountainbikers die wilt maken.
Meer info/laagste prijs

Enkele schijf Montana (179)
De enkele schijf Montana is een goedkope bergfietsen met Hi-aangedreven chassis en voor- en achtervering. Deze goedkope over21 mountainbike heeft versnellingen Shimano Tourney Revoshif T shifter met hefbomen. Schijfrem achterrem en V- en 26-inch aluminium wielen.

De enkele schijf Montana is een mountainbike met uitstekende waarde voor geld zeer goed.
Meer info/laagste prijs


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten