dinsdag 3 mei 2011

Beste bewijs elektrische fiets 2011 Telegraph

De aanvrager heeft getest van elektrische fietsen. De winnaar was verrassend de Koga en-Runner. Ongelooflijk omdat deze pepper is duur (2999 euro) en omdat de batterij tijdens de proef, maar had 34 kilometer.

Voor zover het gaat, twee redenen voor een zeker fiets kun je niet om te winnen. Hoe goed ze rijden.

In het algemeen, het rangschikken van elektrische fietsen Telegraph bijna gelijke test grafieken op prijs. De meest dure fiets, beter hem in het algemeen. De kwaliteit/prijs verhouding, dus lijkt eigenlijk niet te zijn verschenen. A medelijden, omdat niet iedereen wil 2800-3000 euro betalen voor een één fiets.

Een goede elektrische fiets te doen een heleboel geld is minder moeilijk dan een goedkope, goede kwaliteit. In dit verband, scoort de Unie Switch goed met 3 sterren voor een prijs van € 1699. Een andere uitzondering op de duurste = lijst (maar dan in de negatieve) is het zeil van Antec, met de twee sterren voor Euro 2149.

Echt goedkoop elektrische fietsen die Van speijk (899), de Europese Unie, de Telegraaf, helaas, niet getest. Het is duidelijk dat deze fiets commercieel minder aantrekkelijk voor de krant merken.

Klik hier om te lezen onze beoordelingen van elektrische fietsen


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten