zondag 1 mei 2011

De drie beste verkopende elektrische fietsen!

De elektrische fiets (ook bekend als de E-bike) is een dat u, als het was een elektrische fiets "push"-systeem. Dit soort fiets is nu zeer populair en zelfs durven te zeggen dat dit een echte publiciteit.

De officiƫle Engelse term voor gemotoriseerde elektrische fiets is een fiets, die op zijn beurt pedaal elektrische cyclus betekent. Yamaha was de eerste die het model en het beginsel dat, wanneer rond de trap van de pedalen van de fiets in het elektrische systeem van de fietser geeft extra kracht. On line ondersteuning begint zodra de fietser in het wielrennen begint en stopt als het pedaal nogmaals kort.

Omdat deze E-bikes zo populair zijn, is het goed om te weten de meest verkochte, Fietsen voordat u op een klikt te kopen. Er zijn vele beroemde merken die E-bikes, Batavus, Gazelle, Sparta, Koga bieden, giant en Unie. In maart 2009 de consument giant Twist comfort Lite om beste kopen en de beste kwaliteit-prijs verhouding in vergelijking met andere cycli. Deze test werd zes fietsen beoordelen in de verschillende rangen, met inbegrip van het gebruik van energie, bereik, gewicht en stoppen van afstand- en, natuurlijk, usability

De top 3
In dit artikel die we naar die kijken zullen, echter, op dit moment de beste elektrische fietsen in Nederland verkocht.

Nummer 1 is volledig in overeenstemming met de bevindingen van de vereniging van de consument op het moment van Giant Twist comfort Lite. Dit is een van de lichtere elektrische fietsen (400 pond) en kost ongeveer EUR 1700. Dit is een elektrische fiets waarmee de volgorde van de steun in de weg fietsen. Heeft de motor voorwiel, afneembare batterij en zeven-speed hub. Het enige nadeel van deze elektrische fiets, echter, is dat de oplaadtijd batterij lang met de lader ook minder gemakkelijk te sluiten. Maar buiten dat-uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Giant Twist Comfort Lite

In deel 2, vinden we een bekende concurrent: de Batavus Padova gemakkelijk Supreme. Deze elektrische fiets weegt een goede 29 km en is dus een indicator waarde van EUR 2200-iets prijziger door de bovenstaande model. De elektrische fiets is in tegenstelling tot het vroegere model van de motor in het achterwiel en heeft zeven snelheid derailleur. De batterij heeft een grote actieradius, en hoewel de fiets wat langzaam met help weg fietsen reageert over het algemeen aangenaam gelijkmatig steunt. Een boete is ook een voordeel dat de motor bijna geruisloos.

Batavus Padova Easy Supreme

En laatst in de top drie, vinden we het comfort GL Sparta ION , die ook de zwaarste van drie 30 km de richtprijs is voor de elektrische fiets ook de duurste van de drie is wegen: 2300 euro. Het algemeen is dit een aangename elektrische fiets die ondersteunt zelfs terwijl er rond de pedalen. De fiets heeft een ingebouwde batterij, zeven snelheid derailleur en de motor is net als de giant Twist comfort Lite op nummer 1 op het achterwiel. Het niveau van de batterij kan worden waargenomen dankzij het wijdverspreide voorkomen van de elektrische fiets, nadeel van een dergelijke breed scherm, echter, is dat het is enigszins moeilijk te werken want er zoveel mogelijkheden zijn.

Sparta ION Comfort GL

Gerelateerde artikels:

Waarom moet ik overschakelen naar een elektrische opslag fietsen door FietsElektrisch!Gepost in categorie: elektrische dames fietsen • top artikelen

View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten