zondag 29 mei 2011

Deze concurrentie binnen volgende week zondag in Amsterdam (sloten)

Gepubliceerd op 30 maart 2011 22: 21, bijgewerkt op 30 maart 2011 22: 22 (252 weergave) volgende zondag is het laatste spel van de winter League in 2011. Er is een verandering in het programma: het werk is beschikbaar een uur vóór de aankondiging oorspronkelijk. Daarom past het programma.

De derde en de finale van drie wedstrijden in binnen rechtbanken, dit keer in Amsterdam (Sportpark Sloten). Publiek is altijd welkom, de deelnemers ook. Wanneer is een ervaren piloot, altijd klaar om u aan de slag te helpen.

Verandering: het werk is nu open op de middag van 12. Dit is in tegenstelling tot eerdere mededelingen. Daarom past het programma.

Nieuw op deze dag is de component Keirin. Keirin is een sprint met een gids. Bijvoorbeeld 4 rondes, de gids aan de kant en begon de sprint voor 3 ronden. Door sprint 4 deelnemers in het werk. De snelste 2 verplaatsen naar de volgende ronde. 4 Deelnemers is niet massasprint en gerechtvaardigd is om te gaan met deze game onderdelen. De laatste keer (in Alkmaar) is de bewezen Keirin, en belooft te worden een spectaculaire partij.

Er zijn prijzen voor de concurrentie van de hele winter zeer speels.

Redactioneel

View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten