maandag 18 april 2011

Hoofdpijn en migraine vakantie

De pijn is een signaal van het lichaam dat er iets mis is. Hier kunt u doen wat rust of een houding die de pijn vermindert. U kunt ook een pijnstiller. In het bijzonder hoofdpijn heeft vele oorzaken, maar in de vakantie vaak met stress (contact kwijting) en/of te maken heeft een slechte nachtrust. U bezoek aan een arts als u voelt dat de pijn te lang blijft bestaan! Sterke pijn (uitzenden), die plotseling optreedt in de buik of borst is altijd vermoed. Welke pijn relievers apotheken bieden zorgen alle selectie.

De meeste 'normale' pijnstillers worden voorgeschreven voor hoofdpijn, kiespijn, spierpijn, spit, zenuwpijn, menstruatiepijn, koorts en pijn in de griep en verkoudheid, koorts en pijn na de vaccinatie. Er zijn, als gevolg van paracetamol pijnstillers zoals paracetamol, ibuprofen of naproxen. Nemen en/beter zetpillen, misselijkheid of braken. Geef altijd pijnstillers, die specifiek zijn ontworpen voor deze jonge kinderen op de voorgeschreven dosering.

Hoofdpijn is een veelgehoorde klacht dat vaak als gevolg van spanning of stress, vermoeidheid, koorts en griep of verkoudheid optreedt. Schattingen dat 60% van de Nederlandse mannen en 80% van de vrouwen af en toe hoofdpijn. Ongeveer 4% van alle Nederlandse is dagelijkse hoofdpijn en 1% elke dag zwaluwen analgetica tegen hoofdpijn. De intensiteit en de duur van de klachten verschillen in hoofdpijn van persoon tot persoon en zijn sterk afhankelijk van de oorzaak van de hoofdpijn. Hoofdpijn komen in vele verschillende vormen.

Het is soms moeilijk om te bepalen welk type van hoofdpijn is:

'Normaal' hoofdpijn: geen specifieke Ursache.Spannung hoofdpijn: veroorzaakt door verhoogde spanning/krampen van het hoofd, hals of schouder spieren ("band op het hoofd").: aanvallen van beukende, gewelddadige hoofdpijn, dat 1 uur 3 dagen en die meestal op een regelmatige basis. Soms het gevoel een aanval coming (flikkerende sterretje of stemmingswisselingen). Migraine is vaak gepaard met misselijkheid en braken, overgevoeligheid voor licht, geluiden en geuren, en een gebrek aan eetlust. Migraine is gecodeerd door een vernauwing van de bloedvaten, waardoor buiten van de hersenen. De arts (huis) speciale medicijnen die voorkomen dat kan voorschrijven of om te stoppen met migraine-aanvallen.Voorhoofd of gezicht hoofdpijn: vaak in een Voorhoofdsholte ontsteking, koud of overbelaste eye spieren (verkeerde bril of gekoppelde deuren).Kater hoofdpijn: een "kater" is een gemeenschappelijk ochtend hoofdpijn veroorzaken met overmatige consumptie van alcohol. Probeer voordat u naar slaap een paar glazen water om te drinken. Een troost: hoofdpijn meestal reageert door een kater goed op een gewone paracetamol-paracetamol (acetaminophen), bijvoorbeeld.

De oorzaak is afhankelijk van de behandeling van hoofdpijn. Zorg tijdens hoofdpijn ten minste altijd voldoende frisse lucht. Probeer indien mogelijk de oorzaak. Negatieve factoren zijn niet genoeg slaap, zie slechte verkeerde houding, stress, onregelmatige leven, veel alcohol en roken. Als de hoofdpijn langer dan een paar dagen duurt, neem contact op met een arts (GP). In ieder geval, ga naar een arts (GP), als u plotseling zonder volgende ernstige hoofdpijn, of dit is het gevolg van een val of ongeval. De meeste hoofdpijn kunnen worden tegengegaan met een regelmatige pijnstiller. Er zijn, als gevolg van paracetamol pijnstillers zoals paracetamol, ibuprofen of naproxen. Nemen en/beter zetpillen, misselijkheid of braken.

Terwijl de vakantie vaak u, aan activiteiten zoals spieren wandelen krijgen belaste sport of als ongewone dagelijks 'ongetrainde' te. Wat een gevoel stijf en de pijn, veroorzaakt vooral tijdens het verplaatsen is melkzuur in de spieren. Ook, verkoudheid of griep ("stijve nek") aan spierpijn kan veroorzaken. Op zoek naar een goede warming-up voor een wandeling of sport, en rustig af de trein (cool-down). Die rekken zijn rust en routes oefeningen voor en na de inspanning om de spier perfusie en temperatuur schommelingen te bevorderen.
(Bron: http://vakantieboekje.nl/page.php?id=224)


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten