dinsdag 12 april 2011

Bike parts-vakantie

Fietsdragers op een vakantie
Belangrijke componenten in een Fietsdragers vakantie zoekt. Het is belangrijk dat luchtvaartmaatschappijen sterk en stijf genoeg zijn, en je ook hebt te bevestigen het geval. Vrijwel alle tassen hebben andere haken en niet alle haken op elke vervoerder die net zo goed past. Hebt u genoeg weinig bagage op een drager. Met meer ballast, die wordt gebruikt Nomina gate. Het gewicht is ook beter op de fiets.

Een punt van aandacht is het zadel. Zadels zijn moeilijk voor lange fietstochten vaak beter dan het zadel bezwete gel. De klassieke lederen zadel resultaten onder vakantie fietsers nog steeds. Vrouwen zijn over het algemeen van een korter en breder zadel ondersteunt. Of een zadel of niet te voldoen, heeft helaas alleen op de weg.

Verzenden is beschikbaar in verschillende maten. De bestuurder, u zal zien minder op fietsen, maar vergeleken met de aanbiedingen verzenden vakantie gewoon mountainbiken u gelieve meer posities voor de handen. Afwisseling, is aangename tijdje een fietsvakantie. Langzaam, populaire pretzel-vormige multigrip stuur. Dit stuurprogramma kan op vele manieren gehouden heeft, maar het nadeel van de stuurtas proberen het past. Het probleem is vaak dat u het in elke manier die je kostuums storten, behalve aan de rechterkant bijten kan. Op een wet, een paar verzenden assembleren bar ends. Macht, die een andere, meer gespannen positie mogelijk en is aangenaam, als het tijdens een harde klim uit het zadel komt.
Dingen zoals verstelbare en sturende en chassis zijn zadel pennen nuttig en aangenaam. Handig, maar meer kwetsbaar, en niet zo geschikt voor een lange reis.

Fiets schorsing op een vakantie
Schorsing voor mountainbikes heeft een snelle ontwikkeling. Als een vakantie heeft motorfiets zijn voordelen als een schorsing mountainbike. Een ruwe afdaling is veel meer comfortabel. Niet te veel reizen een vork hebben voor vakantie doeleinden. De doorbuiging (SAG de vork) zeven duim is vaak over en je hebt al niet nodig meer tijdens een fietsvakantie. Controleren, vooral als u vrij zware of mooi licht zijn, of de vork moet worden aangepast. Degenen, die graag veel bagage, niet met een verende voorvork. Vorken voor de mountainbikes hebben geen bevestigingspunten voor een voorjaar lowrider (Nomina gate). Er zijn een aantal speciale forks, de maar de bagage geen onderdeel van de fiets is worden bevestigd. Beter, de bagage zijn zeldzaam ook veren, maar kansen voor dit.

Er is geen uitzondering op de regel die schorsing kan. Samen met de Voordrager geven een verende voorvork dus geschikt voor een korte rit met relatief weinig bagage. Terwijl het brede en lange reizen kunt u beter voor veiligheid. Fietsen met achterste schorsing ook u zien een beetje vakantie. De extra vering de fiets kwetsbaarder maakt en Bons kost extra energie. Opschorting is nog in ontwikkeling dus wie weet wat de toekomst brengt. Maar het lijkt erop dat het eerder minder dan meer schorsing op vakantie fietsen. Een alternatief voor de opschorting aan de achterkant is een schorsing zadelpen. (Bron: http://www.oppad.nl/published/opp/content/pages/uitrusting/faq/vakantiefiets.nl.html)


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten