zondag 17 april 2011

Zwangere vrouwen op vakantie

Ook, en misschien als u zwanger bent, is het heerlijk om nog breken. Ontspan in uw eigen land of met het vliegtuig naar de zon, alles is mogelijk. Als, natuurlijk, goede touch, u niet een zwangerschap, de vakantie niet op basis van het zou hoeft moeten zijn.

Integendeel, u zwanger bent met uw eerste kind? Nu is de manier waarop de twee op datum, tijd voor uzelf en voor elkaar te besteden en vooral goed rusten. En dat is vrij goed. Omdat hoeveel ook binnenkort zal hebben u geboekt nog jongens genoeg, met de geboorte, is een kleine baby en aandacht met het. Het is echter aan te raden om rekening houden met uw zwangerschap en de juiste voorbereiding.

Waar en wanneer
De beste periode in vakantiereizen is in de 4e tot de 6e maand. De ergste vermoeidheid achter de rug is en er zijn energie van veel! Buik is nog steeds niet op de manier en u zin voor alles. Niet alleen je fysiek worden gezien veel de laatste 3 maanden, dat is iets anders in uw activiteiten, met inbegrip van emotionele veranderingen beperkt. Vaak de laatste maanden, die een heleboel dingen niet te doen, maar, dat u slip in je eigen wereld blijven.

Als u een goed gevoel en het zijn geen complicaties, er is geen reden, dus, niet maken vakantie. Wanneer u maar uw doel in gedachten, de selectie, dat je zwanger bent. U bent nog steeds moe zijn vaak sneller dan normaal en je een beetje minder eenvoudig dingen als voorheen bent. Zeer auto reizen, fiets- en wandeltochten lang aan, zoals in een tent camping zal breken. Selecteer u enigszins comfortabel één vakantie, wandelen met een reis of fietsen op zijn beurt natuurlijk geen probleem. Verwen jezelf laten!

Vliegen, of
U selecteert een externe bestemming per vliegtuig, u van tevoren te informeren naar de juiste luchtvaartmaatschappij hoe lang zwangere vrouwen kunnen vliegen. Dit kan verschillen van de samenleving, samenleving, maar in de meeste gevallen tot 31 week van de zwangerschap. Dit is omdat ze de kans van een geboorte aan boord zijn, moeten zo veel mogelijk te minimaliseren. Beste moederschap verklaring uw verloskundige nemen dat lijsten voor het vermijden van problemen de berekende datum. Vooral als u een vrij dikke buik, als luchtvaartmaatschappijen hier soms in het inchecken vragen.

Enkele tips:

Rook is schadelijk voor de gezondheid, met inbegrip van voor het ongeboren kind. Altijd vragen om te zitten in de sectie niet-rokers;Vragen bij de check-in, of er is dat een stoel met meer beenruimte beschikbaar is, en af en toe zodat u meer ruimte de benen routes; extra drinkwater en indien mogelijk ga can en een "blok" in de cursus. Dit stimuleert de bloedsomloop en is dus goed tegen spataderen. Bovendien, u kunt voorkomen dat die iets dat vaak bij zwangere vrouwen voorkomt;Zijn er problemen met de zwangerschap zoals pre-eclampsie, "harde buik" of bloeden? Gelieve te niet vliegen.

Met de auto:

Draag altijd een veiligheidsgordel! Hier is uw kind zich voelt niets, immers, het is omringd door een grote hoeveelheid vruchtwater. Wanneer de horizontale riem onder de buik in plaats van de maag;Stoppen met je regelmatig, uitgerekt rond de benen. Zwangere vrouwen hebben een verhoogd risico van trombose. De regelmatige oefening vermindert het risico van trombose;Pas de uitlijning aan van uw stoel, dat u het wiel goed kunt werken.

(Bron: http://vakantieboekje.nl/page.php?id=248)


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten