donderdag 21 april 2011

Water behandeling tijdens de reis: waterbehandeling en waterfilter

Welke ziek makers in water, we hebben: virussen: Dit zijn de kleinste levende organismen we weten. Om te drinken als je een virusinfectie Rota kunt of een of E Hepatititus door water. Bacteriën: driekwart van alle gevallen van reiziger diarree wordt veroorzaakt door een kleine groep van bacteriën. Meestal is het een vrij onschadelijk soorten waar een dag of twee of drie goede lousy. Een specifieke behandeling met medicijnen is niet vereist. Maar u kunt ook bacillaire dysenterie, cholera, of Buiktyphus. Hebben naar de dokter. Protozoan (eencellige creatures): de twee meest voorkomende darmziekten door Protozoa zijn amoebiasis en giardiasis. Als u geen drugs, u er voor weken gebruikt. Worms: Het is niet vaak dat mensen met drinkwater worminfecties. Voor dergelijke infectie, moet u beslissen, ga naar de arts.

U kunt koken het water, geschikt maken micro filtratie en chemische desinfectie voor consumptie. Hoe werken ze en wat zijn de voordelen en nadelen? Om water te koken, uw dode ziekteverwekkers in het water. De nadelen zijn dat u lang deze methode van brandstofkosten, wachten tot het water wordt gekoeld en dat water bewolking, troebel blijft. Als u druk op het water micro filtratie door een filter met tiny leer. Dit filter houdt alle ziekteverwekkers tegen andere dan virussen. Afhankelijk van uw bestemming, die een nadeel is. Andere nadelen zijn mogelijk verstopping van de filter en het risico dat bacteriën die voor het filter uiteindelijk verzamelen groeien door u aan de kant waar het water uit schoon komt. De belangrijkste voordelen zijn: u kunt direct gefilterde water drinken. Toevoegen niet chemische stoffen. Het maakt niet uit wat de temperatuur van het water. Het maakt niet uit als het vuil water. Troubled waters is door het filter.

Waterbehandeling tijdens reizen: Waterzuivering en Waterfilters gezondheid

Chemische desinfectie worden gedood door de toevoeging van chloor, jodium, of zilveren pathogene micro-organismen. Chloor is betrokken vooral bacteriën en virussen. Maar zodra het water troebel is, de effectiviteit van chloor vermindert ook bezorgdheid verbindingen met alle mogelijke andere organische stoffen in het water. De smaak is lousy. Silver doodt bacteriën en andere ziekteverwekkers in oppervlaktewateren niet aan het lichaam. In de vorm van zogenaamde Micropur verschillende vrij nutteloos in gebieden waar waterbehandeling een belangrijke rol speelt. Jodium de lintworm en één cel dieren Cryptosporidium, doodt vrijwel alles behalve de worm eieren dat veel in Afrika. Iodine reageert met organisch materiaal, zoals chloor. De meer vervuilde water, hoe hoger de nodige dosis. Zij moet een wacht 15 minuten voordat u kunt het water drinken. De smaak is niet te schrijven home over en de laatste wetenschappelijke publicaties heeft aangetoond dat de ordelijke en duurzame drinking water gezuiverd met jodium Schildklier afwijkingen kan veroorzaken. Elektrolyse van water met zout (NaCl) introduceert, onder andere de zure hypo chloride, een paar andere Zuurstofverbindingen chloor en ozon. Deze methode van water filtratie voor de consument vanaf 01/01/04 toegankelijk en praktische ervaring met het is nog steeds beperkt. Duurzame wetenschappelijke onderzoek naar mogelijke bijwerkingen (zoals in het gebruik van jodium) is nog niet gepubliceerd.

Hoe u bepalen, hoe de meest water kan schoonmaken:, hangt van een groot deel van uw bestemming. Hebt u vragen: welke mogelijk ziek decision makers in het drinkwater vandaan? En wat de levering van schoon drinkwater? Het Koninklijk Instituut voor de tropen heeft een gids met nuttige informatie op dit gebied. Kokend water en een micro filter in combinatie met chemische desinfectie van jodium zijn veiliger. Bijvoorbeeld, blijf je in West-Europa of een willekeurige andere omgeving waar het risico van virussen in water laag is, een micro filter.

Wat voor soort water Waterfilters er: iodine hars Waterfilters water van Waterfilters: adres alle ziek besluitvormers, kan in hoge concentraties van organisch materiaal in het water, maar mislukken, omdat jodium is een antwoord moet stijgen met de vervuiling. Iodine Waterfilters water Waterfilters hars kan ook worden verkocht in Nederland. Micro Waterfilters water Waterfilters: alle, behalve ziek besluitvormers van virussen. A voor behandeling met chloor duidelijk virussen. Air cleaner: combinatie van jodium hars filter en een micro filter (besluitvormers past alle ziek effectief). Miox: geen filter, maar waterzuivering op basis van de elektrolyse.

Waar moet u kijken voor, als ik ga om te kopen een waterfilter: materialen: ze zijn vatbaar voor slijtage of bevriezing koud? Debug capaciteit: hoeveel liter water een filter kunnen verwerken voordat vervanging noodzakelijk is, en hoeveel gallons per minuut kan ik? Gebruikerservaring: Ik kan snel beginnen en ik kan gemakkelijk in een beker of fles water? Reiniging van gemak: type filter (s): wat waterfilter in het apparaat met welk doel worden verwerkt. Bovendien: afmetingen, gewicht en prijs.

Een water filter reiniging: al het water Waterfilters moeten periodiek worden gereinigd. U, schoon met een filter oppervlak borstels of krassen. U moet zorgvuldig met dit ontwerp, u invloed op de "schone" kant van het filter met vuile handen. Dan doe je het hele systeem. Hoe meer, is het water vervuild organische, hoe meer moet u het filter schoon. Extra voor Waterfilters uw werk op te slaan.

Hoe lang een waterfilters: de fabrikant moet een gemiddeld aantal liter water, die kan worden gereinigd met een filter opgeven. Als het water is zwaar vervuild organische en je moet vaak het filter schoon, vermindert het aantal liters. De wederzijdse capaciteit verschillen zijn groot. In het algemeen kan men zeggen: het duurder is, hoe groter de capaciteit. Vervanging waterfilters vaak voor meer dan 45 euro. Een berekening maken zelfs voor zichzelf. U moet schoon water, een duurder exemplaar per liter drinkwater kan aanzienlijk goedkoper.

Hoeveel is een waterfilter: 40 EUR, waterfilters, zijn dat bacteriën, protozoa en wormen. U wilt ook uitschakelen van virussen, dan moet u rekenen op ten minste 90 euro. Maar ze zijn ook 172 euro. De duurdere waterfilters bieden meer schoon water meestal in minder tijd. (Bron: http://www.oppad.nl/published/opp/content/pages/uitrusting/faq/waterzuivering.nl.html)


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten