vrijdag 15 april 2011

Kopen van rijwielen: informatie en tips

Fiets onderdelen: wat zijn de verschillen tussen staal en aluminium? U kunt meer aluminium dan staal zien omdat aluminium verwerkt grote frame fabrikanten in het Verre Oosten, die met de prijs. Lasprocessen hebben verbeterd het leven van aluminium is uitgebreid tot een aanvaardbaar niveau. Een aluminium frame is meestal niet lichter dan een stalen frame. Aluminium weegt minder het staal, maar zo sterk als een stalen buis frame moet een aluminium buis hebben een grotere diameter (oversized), die uiteindelijk weinig gewicht verschil is. Ondanks de populariteit van aluminium / zijn net vakantie nog fietsen van staal, staal wint zelfs terug naar populariteit de laatste jaren. Idee is die met een stalen Smit lassen en aluminium kan een plaats op de weg, maar nu is niet langer een probleem. Er zijn zelden pauze frames. De reden voor de keuze van staal is een beetje tussen de oren, het is meer van een keuze op basis van nostalgie. Er is een algemene overeenkomst die gaan iets meer comfortabel staal, zoals vele andere factoren een rol spelen, met name bandbreedte en tire druk echter.

Welke onderdelen zijn aan te raden tijdens een fietsvakantie?

De kwaliteit van de onderdelen van de prijs van de fiets voor een groot deel bepaalt. Onderdelen die te maken hebben met het station van de fiets (derailleur, crankstel, bottom bracket, keten, naven, remmen, remhendels en schakelaars) worden complete groep binnen een niveau van kwaliteit verkocht. Een onderscheid is tussen groepen voor wegfietsen en mountain bikes groepen. De meest trekkingfietsen zijn uitgerust met mountain bike groepen. Shimano is de marktleider op dit gebied. De kwaliteit van de Shimano componenten varieert van goedkope tot excellence... Voor vakantie zijn fietsen de groep Deore, Deore LX en Deore XT hoe duurder belangrijkste. Beide groepen hebben vandaag 9 Achtertandwieltjes (3 x 9 = 27 versnellingen) en de kwaliteit van een hoge standaard.

Andere bekende merk is SRAM. Race groepen Shimano, Campagnolo, soms te zien op klassieke randonneurs.
Vaak opzettelijk oude modellen mount meting specialisten op de fiets voor lange-afstand reizen. Deze onderdelen hebben de afgelopen jaren bleken te zijn hun kwaliteit, zijn vaak lichter dan om te herstellen, en de kans dat ze in een noodsituatie zijn compatibel met de weg delen gekocht is veel hoger. Remmen doen veel fietsen met zogenaamde V-brakes. Met een lange lever remmen bieden dit bij een lage dosis van force buitensporige remkracht. De hydraulische rem (van oliedruk in plaats van kabel, meestal Magura HS33) is een andere zeer populaire. Schrijven remmen presenteren, zijn maar op een fiets Vakantiewoningen u niet veel zien. (Bron: http://www.oppad.nl/published/opp/content/pages/uitrusting/faq/vakantiefiets.nl.html)


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten