woensdag 20 april 2011

Lage rugpijn been look

Lage pijn met charisma dat de meeste is ook bekend als ischias. Als dus met het uiterlijk van het, naast de pijn in de onderrug, uitstralende pijn in de billen en benen, achter de knie pijn in de rug. Deze stralende pijn kan worden slecht soms dan de pijn in de onderrug zelf, want er zijn een of meer zenuwen, die vanaf de achterkant van de benen zou worden gestimuleerd. Lage pijn is een klacht. Ongeveer 80% van de Nederlandse bevolking heeft zijn lijden met pijn in de onderrug pijn. De pijn zelf is onder in de rug, in de lumbale regio, ribben en de billen is gelegen tussen de laagste. Er zijn 2 types van rugpijn pijn: een zonder en één met de look. Als de pijn in de rug van de Bil onder de knie, en zelfs de tenen, dan een Sprekt op zenuwpijn of ischias heeft. Deze pijn is vanwege een zenuw (Ischiaszenuw) deeltjes entrapment. De meeste mensen die dergelijke pijn in de rug krijgen, beter zullen zijn. Als de pijn, maar na een paar weken, zal blijven, het heet acute pijn in de rug. De klachten houden voor meer dan drie maanden, dan is er chronische rugpijn. In ischias, is er tintelingen tintelingen en/of pijn in de benen. U kunt ook lijden doofheid en verlies van prestaties. U kan ook een branderig gevoel en ervaren elektrische schokken in de benen.

In het algemeen, is pijn in de rug het resultaat van de pers of entrapment pijn met charisma een zenuw van de wervelkolom. Van het ruggenmerg, die gelegen binnen de spinale zenuwen in de hersenen-gerelateerde is. De geïrriteerde zenuwen verzenden de hersenen als een stimulans voor pijn. Lumbale wervelkolom is pijn met een stralende pijn vaak met hernia. Andere oorzaken kunnen omvatten: hard werken, dragen een ontsteking van de gewrichten in de rug (artritis) of joint (in de vorm van artrose), een valse terug belasting, afwijking.

Wat kunt u aan low back pain in het charisma klachten te verminderen? Voorkomen in het bijzonder bepaalde bewegingen of activiteiten die de pijn verergeren zo lang als je nog niet weet wat er gaande is. Een reden om wat kan worden de specifieke veroorzaken go naar de dokter om uit te vinden is pijn in de rug met een uitzicht over de been. Als de diagnose bekend, dan fysieke oefeningen en een klant-specifieke trainingsschema is zal u helpen een herstel. Wat u kunt doen: geven de achterkant tijdelijk en te voorkomen dat alle buitensporige en plotselinge bewegingen van de wervelkolom. U gaat om de houding nog steeds, te veranderen, zelfs als het pijn doet: Exchange lopen, standaard, leugen en sit zo veel mogelijk. Met veel pijn Neem een warm bad of een infrarood lamp op de pijnlijke plek. Als u een rechte houding, kunt u doen met een hoge stoel u uw rug kunt plaatsen. De familie arts kan voorschrijven pijnstillers zoals paracetamol (acetaminophen). Maar er een gecombineerde met is fysieke therapie wordt aanbevolen. Naast paracetamol, ook een middel om te schrijven tegen bepaalde zenuwpijn kunt u de GP. Symptomen weg voor 6 weken, kan je naar een specialist onderzoeken hoe de neuroloog of anesthesist bezoek.


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten