vrijdag 22 april 2011

Goedkope bikes: Van Speijk

Van Speijk is een handelsmerk van goedkope Fietsen die wordt verkocht via het internet. Deze fietsen zijn vervaardigd door de Unie. De kwaliteit/prijs verhouding van Van Speijk in ongekende high.
Dit is voornamelijk te wijten aan de zeer lage prijs. Zo de elektrische fiets Van Speijk nog steeds geen 900 euro en al uw fiets stad onder de 430 euro.

Kijk hier voor de modellen Van Speijk en hun prijs

Hieronder zijn sommige populaire modellen.

Van Speijk city bike
No 759 is de naam van de stad van Van Speijk (van Speijk geeft zijn fietsen zeer onpersoonlijke namen). Deze fiets Van Speijk is ideaal voor dagelijks gebruik. Ook in de stad, of een fiets rijden in de omgeving. De Van Speijk No 759 brengt u overal.

De stadsfiets Van Speijk No 759 heeft een licht frame rollerbrakes uitgevoerd achterste tandwielen, en zeven onderdelen van kwaliteitsmerken zoals Shimano, Selle Royal, Vredestein en Trelock. Veel kwaliteit voor zo weinig geld!

Van Speijk elektrische fiets
Dit geldt ook voor de elektrische fiets Van Speijk. Het geneesmiddel wordt aangeboden voor verkoop tegen een prijs die is het verwacht een normale fiets. Zeer goedkoop ook, maar de kwaliteit is niet het geval. Dat is ook dat de elektrische fiets van Speijk is uitstekend.

De batterij is een lithium-ion verwisselbare voor 60 kilometer van de trap. De elektrische fiets Van Speijk Ems heeft Shimano Nexus 3 speed versnellingsbak met een roterende vulgreep, een Shimano Nexus en de rollerbrake van Shimano achter V-brakes. De kabels zijn verborgen in het frame. Een elektrische fiets kwaliteit!

Fiets moeder Van Speijk
Met een prijs van minder dan 500 euro is dat de Van Speijk No 701 is een van de goedkoopste markt moeder van fietsen. Maar deze echte moeder van Spijk een fiets met een lage toonhoogte, veel ruimte tussen het zadel en het stuur, een fiets dubbele standaard en een zeer robuuste structuur. De moeder Van Speijk No 701 heeft 3 versnellingen Shimano rollerbrakes uitgevoerd achterlichten, en drums.

Prijs van het vervoer Van Speijk
Met een prijs van euro is 249 de fiets vervoer Van Speijk No 887 de goedkoopste Van Speijk. Het is echter een solide en goede vervoer, met een solide stalen frame, een vaste drager en bredere banden.

Hier vindt u informatie over deze Van Speijk fietsen.


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten