dinsdag 19 april 2011

Gebroken ribben symptomen

Een blauwe hemel die is rippen (soms ook wel een kneuzingen) een beschadigd het omringende weefsel op de ribben dankzij een mechanische God (harde contact met een stomp voorwerp). Het is daarom een blauwe plekken of schade het omringende weefsel op de rib en geen blauwe plekken van de rib zelf. Het is dus in feite, een blauwe vlek op de rib. Het is opmerkelijk dat gebroken ribben in het algemeen meer pijn dan gebroken ribben veroorzaken. Het is belangrijk voor de goede adem ribben verpletterd, blijven de kansen van longontsteking. In dit geval, er zijn geen pauzes of Veescheuringen beschikbaar, dit is het geval, als de ribben zijn gebroken. Gebroken ribben, die ze geïdentificeerd met een verzameling van symptomen:

Pijn in de borst wanneer ademhaling en bewegingen zoals wandelen, spin of handen omhoog steken;Pijn in de borst bij het hoesten, lachen en niezen;Zwelling in de borst;Tintelend gevoel op de borst;Stijfheid op de borst;Bloeden en ronde vlekken op de borst, vaak, de pijn eerst niet zo slecht, maar erger tijdens de slaap / volgende ochtend.

Wat kan het beste, als de bovenstaande symptomen?

Ten eerste, het is belangrijk om een arts of in ernstige pijn, acute ziekenhuis gaan. Een blauwe hemel van de ribben kan worden bevestigd door echografie of röntgenstraling. De arts zal voorschrijven in het algemeen een pijnstillers zoals ibuprofen, paracetamol of aspirine. In zeer ernstige gevallen kunnen worden opgenomen ook in het ziekenhuis. Er zijn ook een paar dingen die je doen kunt om de pijn van gebroken ribben te verlichten zichzelf. Allereerst is het te belangrijk om geen te maken bewegingen die pijn zodat geen verdere beschadigd het weefsel rond de ribben. Zitten of liggen. Als u ervoor zijn zorg bewegingen echter zeer belangrijk.

RIB zijn zeer moeilijk te behandelen omdat de arts in het gips de rib is kneuzingen. Het helende proces is ook vrij lang en duurt van 5 tot 10 weken, afhankelijk van de leeftijd en de gezondheid status. Worden het enige dat kan worden gebroken ribben met ontspanning behandeling.


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten