zaterdag 16 april 2011

Fiets met pedaal ondersteuning

Wat is het verschil tussen alle beschikbare fietsen en met ik kunt typen in de vakantie: jaar terug u had ongeveer drie soorten fietsen. De 'Nederlandse' fiets, weg en de Randonneur. De laatste, een race-fiets met spatborden en luchtvaartmaatschappijen, moet een pacten vakantie. Toen kwam de mountainbike. De aandacht voor het stimuleert de ontwikkeling van nieuwe componenten die geschikt ook voor andere bleken fietsen fiets zijn. Er waren ook tal van cross stad fiets, road bike en mountainbike, hybride bekend onder de gemeenschappelijke naam. Enkele hybriden zijn bedoeld als een s-bike, anderen meer atletisch gebruiken. Op vakantie kunnen u natuurlijk fiets maar een aantal hybride het vooral voor met iedereen betekent. Deze zijn meestal vakantie wandelen of fietsen. Ze zijn uitgerust met een rückseitigen- en vaak ook een Nomina deur en bend in tegenstelling tot de klassieke Randonneur hebben een recht of een Multigrpstuur in plaats van de race. Op zoek naar een vakantie op fiets je bagage dragen, dus meestal afkomstig zijn uit een touring fiets. Een andere optie is een mountainbike of racefiets met luchtvaartmaatschappijen en andere bands.

Welke fiets is het beste voor mij?

De belangrijke pijlers zijn een land van bestemming, de duur van de reis en het type van de bodem, een goede keuze. Voor een korte fietsvakantie is soepele Europese asfalt een 'standaard' trekking fiets met 28-inch grote wielen de meest voor de hand liggende keuze. De ruwe wegen tijdens een rit op ongeplaveide wegen, set hogere eisen voor frames en onderdelen. Kleinere (mountain bike) 26-inch wielen met bredere banden zijn soms een betere optie. U zijn beter geschikt voor onverharde wegen (omdat de bredere banden) en in veel landen, het is vandaag de meest voorkomende grootte. Een fiets kan voorzien zijn van een dergelijke lange reis goed is meestal vrij duur. U hebt al een racefiets of mountainbike, u ingesteld in vakantie fiets dat andere bands of wellicht een andere stam. Maar wees voorzichtig: standaard racing en mountainbike wielen zijn gebaseerd in de regel zijn niet te zware bagage. Neem contact op met een specialist van mogelijkheden op een fietswinkel.
Hebt u speciale verzoeken (bijvoorbeeld speciale frame geometrie en buitenlandse componenten) kunt u contact opnemen met een maatregel Builder. Bouw de bouwers nu ook veel standaard frame met componenten volgens uw wensen. Er zijn een aantal deskundigen op Nederland verspreid. Het voordeel is dat je een unieke fiets die past bij uw lichaam en/of wensen.

Fiets met Trapondersteuning algemeen

Het grote voordeel van een fiets met pedaal steunen , die de mate van de inspanning helemaal naar uw eigen wensen.


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten