dinsdag 26 april 2011

Drie kwaliteit fietsen tussen 500 euro

Een fiets die eenvoudiger dan lijkt kopen. Er zijn sommige dingen die u overwegen moet voordat u een fiets koopt, zodat de markt is een waar u kunt genieten van uw tijd. Maar tegenwoordig is het heel moeilijk, omdat er zo veel pret en goed fietsen te koop dat zal vrijwel door bomen.

Gelukkig is een goede fiets vandaag niet zo duur. Vooral nu dat onderzoek heeft aangetoond dat meer en meer Nederlanders op de stappen, fiets markt is enorm gegroeid en leveren dus. U kunt een fiets zeer hoge kwaliteit van 500 euro onderhandeld, maar als u waar weet te kijken nu bestellen.

Bekende merken zoals Batavus, zijn Gazelle, Sparta ook mooie modellen onder de 500 euro. In dit artikel geven u een kort overzicht van de drie cycli onder 500 euro.

Batavus dames Zilversmoke dames BUB 2010 fiets.
Deze fiets is de meest complete markten, kunt u voor 319 euro. De fiets wordt geleverd compleet met front en achterdrager, een kwaliteit lock en voor- en achterlichten, natuurlijk. De BUB een verklaring af te leggen en toont je wie je bent. Is een veelzijdige fiets omdat je gewoon een hoop van berichten dat kan worden gedaan terwijl nog voldoende ruimte wordt gelaten voor een of meer kinderzitjes. Het enige dat je nog steeds nodig deze fiets te doen is uw kleur te kiezen. U kunt kiezen uit een maar liefst 5 trendy kleuren dat uw frame en grips, vervoerder Sockets, valve caps en logo uw eigen kleur kunnen. Dit is voornamelijk een echte fietsstad een moderne racing fiets vereist flexibiliteit.

Batavus BUB 2010 Zilversmoke

Het is een kwaliteit fiets is de Gazelle toerisme basic 2010 u voor 349 euro. De Gazelle is altijd merk staat garant voor kwaliteit, dus ben niet fooled door de 'standaard' in de naam. Dit is een moderne hedendaagse omafiets waar te kijken. Het frame is elegant, en curve biedt een lage instap. Het is een comfortabele en ontspannen en dankzij de unieke fiets hit standaard de fiets als een thuis- en als verpakking met zware bagage. Functie van fiets is dat oma heeft een lakdoek hoge kwaliteitsketen kast en kleden bumpers-fietsen in stijl weer!

De laatste op de lijst is hipper dan hip Sparta 26 2010 Grace young voor 325 euro beschikbaar. Dit is ook een moderne fiets en als u op zoek bent voor een stevige nog vrouwelijke fiets wordt aan het juiste adres. Het kader is taaie maar vrouwelijke details en de vork is uitgerust met veren. De fiets heeft een hand en snelheid en 3 versnelling. Met deze u zeker Grace de dag met de heup led verlichting en aangelegde keten kabinet.

Gerelateerde artikels:

Drie giant dames fietsen onder het vergrootglas! Gazelle dames fietsen onder drie Vergrootglas! de drie beste verkopende elektrische fietsen!Gepost in categorie: dames fiets modellen

View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten